Gulvafslibning fornyer dit trægulv og skaber værdi

Gulvafslibning skaber værdi for dit hjem og bolig. Her fjernes gulvoverfladen og der påføres en ny og slidstærk løsning. Olie, lak, lud, sæbe, voks og andet benyttes som gulvbehandling, eventuelt:

 • Hvid olie
 • Hvid lak
 • Hvid lud

Mulighederne er mange og der kan altid findes en gulvløsning som passer til dine ønsker og behov som kunde.

Gulvbearbejdning af forskellig slags

Arbejdet med træ og trægulve er ikke kun afslibning, afhøvling og gulvbehandling. Vi bearbejder træ og trægulve på forskellig vis, ved:

 • Gulvafslibning udføres med en gulvsliber, en såkaldt 'gulvslibemaskine'. Afslibning og afhøvling af trægulve er vores speciale. Her på billedet ses et fernis behandlet trægulv hvor en gulvafhøvling har været igang. Gulvarbejde
 • Gulvrenovering
 • Gulvrestaurering
 • Gulvmontering
 • Gulvlægning

samt mange andre processer. Enhver arbejdsgang eller arbejdsproces som har til formål at forbedre og forskønne gamle og slidte trægulve, er vores specialitet. Dygtige og engagerede fagfolk er klar til at hjælpe dig med din næste gulvopgave.

Gulvfornyelse udføres af en fagmand

Har du behov for en fornyelse af dine trægulve? Så er en gulvafslibning en mulighed. Alternativet til en gulvafslibning er en gulvafhøvling, men den bruges kun ved meget gamle og slidte trægulve. Modsat gulvafhøvling, er en gulvafslibning en nænsom og blid proces, som tager hensyn til tykkelsen på gulvet. Især de moderne gulvtyper som for eksempel lamelparket har ofte kune en meget tynd slidflade.

Hvad er gulvafslibning?

Gulvafslibning er en metode til at forny grimme og slidte trægulve, så overfladen fornyes og gulvet kan få sit oprindelige udseende tilbage. Det er også muligt at ændre gulvets udseende ved at skifte til en anden type gulvbehandling.

Hvordan udføres en gulvafslibning?

Til udførelsen af gulvafslibning bruges en gulvslibemaskine der, ved hjælp af sandpapir, afsliber den eksisterende overflader. Der afslibes indtil gulvet står ‘trærent’, det vil sige at der ikke er mere gammel lak eller olie tilbage. Og det er meget vigtigt at der ikke er mere af den oprindelige gulvbehandling tilbage, for det ses meget tydeligt når gulvet efterbehandles påny.

Gulvafslibning er ikke kun en gulvafslibning!

Nå, men hvad er en gulvafsibning så? som sagt så er gulvafslibning ikke blot gulvafslibning, men derimod en række delslibninger.

 • Grovslibning
 • Mellemslibning
 • Letslibning
 • Finslibning
 • Fuldslibning

Hvad er arbejdsgangen ved gulvafslibning?

En gulvafslibning udføres op til 5 gange, hvor den første afslibning er med groft sandpapir. Herefter bliver afslibningerne finere og finere, for til sidst at slutte af med den helt fine. Imellem hver afslibning foretages en støvsugning af gulvet, og når trægulvet har den rette overflade, er det klart til en ny gulvbehandling.

Lad en fagmand udføre gulvafslibning

Gulvafslibning bør udføres af en professionel fagmand med erfaring, indsigt i træets reaktion, sammensætning og struktur. Mange gør-det-selv projekter mislykkes med ødelagte gulve til følge. vi er specialister i gulvafslibning, så konakt og gerne for en snak om dit trægulv, det er gratis og ganske uforpligtende.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gulvafslibning fornyer dit trægulv og skaber værdi, 10.0 out of 10 based on 1 rating